rubrik_rutin.gif

Inriktningen ligger i totalproduktion av ett evenemang, event eller företagsmöten där vårt uppbyggda kontaktnät och vårt nätverk kommer till sitt rätta, och detta oavsett om det avser ”Business to Business” eller ett evenemang med festligare inriktning.
Det kan också vara delar av ett evenemang, där spetskompetens inom vissa områden efterfrågas.

Med ett brett kontaktnät och breda kunskaper inom områden som tillståndsansökningar, myndigheters krav, förvaltningars önskemål där lagar kring mat, dryckeshantering, säkerhet och vad som ytterligare krävs för ett lyckat och väl genomfört evenemang är kunskaper och tjänster som Salt Eventproduktion erbjuder, detta oavsett om evenemanget eller mötet sker utomhus, inomhus, på känd eller okänd ort.
Vi har också mycket god kännedom om evenemangsplatser, markupplåtelse samt lokaliteter.

Med erfarenheten av att arbeta på ledningsnivå i så väl stora som mindre evenemang, erfarenhet från erkänt kunniga leverantörer och underleverantörer i olika branscher säkerställer vi kvaliteten i evenemanget eller företagsmötet vilket är av högsta vikt för ett lyckat slutresultat.

Är du intresserad av att veta mer? Hör gärna av dig, inget är för litet, inget är för stort, och allt går att göra till det bättre.
 
 
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator

Mat & Dryck......
....ligger oss varmt om hjärtat och är mer eller mindre ett återkommande inslag i de flesta event.
Med erfarenhet från restaurangbranchen, dryckesbranchen och efter varit ansvariga för mat, dryck och övergripande catering i ett stort antal evenemang under flera år lägger stor vikt vid måltiden, oavsett om det eftersöks finare sittningar med A lá Carte eller Fast-Fodd utomhus.
Med lång erfarenhet från ovan samt med kunskaper om livsmedelshantering vid evenemang och en stor kännedom om Göteborgs krogar, cateringföretag och leverantörer säkerställer vi kvalitén och utbudet så att det passar alla önskemål.
 
 
 
© 2018 Salt Eventproduktion
Design & Webmaster: mkmedia